Hirdetés

Hitman: Absolution - észrevétlenül, vagy Ramboként

|

Az E3 alatt sok információval lettünk gazdagabbak, melyek között az is szerepelt, hogy az új Hitman rész egyszerűbb lesz.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtti hírünkben olyan infókról olvashattatok, melyek láttán nem mindenkinek volt őszinte a mosolya, és többen is attól féltek, hogy a 47-es ügynök pont azt az esszenciát veszti el, ami miatt kedveljük a játékot. Az IO Interactive igazgatója elmondta, hogy aggodalomra semmi ok, csupán annyi történik, hogy a továbbfejlesztett harcrendszer, és a dinamikus AI lehetővé teszi azt is, hogy aki Rambo módjára akar végigcsörtetni a pályákon, az megtehesse.

A legnehezebb fokozaton lopakodó játékosokban felmerülhet a kérdés, hogy miért kell megyek-lövök akciót megcsinálni egy ilyen játékból, de megnyugtatásukra szolgálhat, hogy a fejlesztők szerint a Hitman legendás nehézségét nem kockáztatja ez a lehetőség. Aki továbbra is lopakodva, taktikusan, minden lépést alaposan megtervezve kívánja az Absolutiont végigtolni, az nem fog csalódni, mert az összes régi trükk megmarad, sőt, még ki is egészül újabbakkal. A játékot jövő évben kapjuk kézhez, PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)