Hirdetés

Hétfőn zár be véglegesen az iWiW

|

Aki szeretné lementeni az adatait, az mielőbb cselekedjen, mert a közösségi portál hamarosan végleg bezárja kapuit.

Hirdetés

Még májusban bejelentették, hogy véget ér a hosszú karriert befutott magyar közösségi portál, az iWiW pályafutása, egészen pontosan június 30.-án. Mivel ez a nap holnap van, ezért álljon itt egy gyors emlékeztető azoknak, akik esetleg szeretnék még gyorsan igényelni az adataik lementését az oldalról, mielőtt az örökre az enyészeté lesz.

Aki szeretne igényelni egy időkapszulát, annak egészen pontosan holnap délig van lehetősége ezt megtenni, ekkor minden levelezése, fényképe és egyéb profiladata lementésre kerül majd, ellenkező esetben minden törlődik az oldal bezárásakor.

Egyébként amikor bejelentették az oldal bezárását, akkor nem meglepő módon hatalmasat ugrott a látogatottság azon a héten (az átlagos 60 ezer napi látogatóról sikerült feltorázni 200 ezerre), azonban ez a következő hétre újra visszaesett a korábbi értékre, így valószínűleg csak elkapta egy pillanatra a nosztalgia a magyar internetezőket.

Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet (vagyis leginkább a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság), hogy nagyon szokás szerint vigyázzatok arra, hogy a profiladatokat és egyéb információkat kivel osztjátok meg, mert több oldal is próbál hasznot húzni a közösségi oldal bezárásából.

Ti lementettétek már az adatokat? Melyik a kedvenc klasszikus iWiW körleveletek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)