Hirdetés

Hétfőn bemutathatják a Kojima Productions új játékát

|

Május tizennyolcadikán nyilvánosságra hozzák a Kojima Productions soron következő játékát, melynek népszerűsítő kampánya mindössze egyetlen sejtelmes képből áll.

Hirdetés

A Famitsu legfrissebb számában található kétoldalas hirdetésben a mellékelt képünkön látható baljóslatú tájkép fogadta az olvasókat. Kojima nagymester minden bizonnyal legújabb játékára utaló nyomokat csempészett a vidámnak egyáltalán nem nevezhető képre. Sokak szerint újabb epizóddal bővül a Metal Gear Solid széria, melynek főszerepében Raiden díszeleg.

Következtetéseiket a viharos időjárási viszonyokra alapozzák, melyhez feltétlen hozzátaroznak a cikázó villámok. Japán nyelvterületen pedig a raiden szócska megegyezik a villámlással. Érdekes hipotézis, mindenesetre a képet kinagyítva emberi alakokat és egy házat is észrevehetünk a távolban, melyek jelentéstartalmának meghatározását olvasóinkra bízzuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)