Hirdetés

Heroes of AE

|

Tucatszám érkeznek manapság a tucat stratégiák, melyeket mind-mind ugyanazzal a recepttel készítenek el: sokféle egység, hősök, hősfejlődés és már készen is van a kasszasiker! Legalábbis a kiadók még mindig ezt hiszik, és talán igazuk is van, egyelőre.

Hirdetés

Előbb utóbb azonban mindenki rá fog unni az állandóan ismétlődő elemekre, és elkezdi keresni az újdonságot...


Amit sajnos nem ez a játék fog elhozni a köreinkbe. Nyilván most mindenki csalódott, hiszen a fenti sorok alapján azt várta volna az ember, hogy valami korszakalkotó dologról lesz itt szó. A Heroes of Annihilated Empires
csak olyat fog mutatni, amit már eddig is láttunk, ám mindezt - az ígéretek szerint - sokkal jobban, szebben teszi.

A készítők, avagy a GSC nem tudta megállni, hogy megint el ne süsse azt a "poént" amit anno a Cossacks sorozatban is megejtett. Konkrétan arról a kis apróságról van szó, hogy egy csöppet több egység lesz majd a pályán, mint azt a legvadabb WarCraft III-as álmainkban elképzeltük. Egyszerre akár 64000 katona masírozhat a csatatéren, amivel nyilván a nyolcjátékos összecsapások közben találkozhatunk majd. Ez azt jelenti, hogy egy játékos, egyszerre akár 8000 katonát is mozgathat, ha tud (és nem a szaggatás mozgatja őt).


Aztán itt vannak a manapság már megszokottnak vélt szerepjáték elemek, amik szinte kötelező jelleggel minden stratégiában megjelennek. Természetesen ez azt jelenti, hogy hősöket is irányíthatunk, akik majd harcolnak értünk, szinteket lépnek, és talán még vidám gyermekdalokat is énekelnek nekünk. A szintlépéssel nem csak új képességeket szereznek (és dalokat tanulnak) , hanem új varázslatokat is választhatunk nekik. A játékban szereplő igézéseket hat különböző iskolába sorolhatjuk, melyek közül sajnos még egyet sem árultak el a készítők, de szinte biztos, hogy lesz tűzgolyó, jégeső és nyuszi előhúzása a kalapból (szigorúan csak cilinderes hősök tanulhatják meg).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)