Hirdetés

Helikopterekkel bővülhet a Microsoft Flight Simulator

|

Néhány napon belül Xbox Series X|S konzolokon is bemutatkozik a világ legszebb repülőszimulátora, de ez még távolról sem az út vége az Asobo játéka számára.

Hirdetés

Július 27-én már azok is megtapasztalhatják, milyen érzés a levegőbe emelni egy Dreamlinert, akiknek nincs a tavaly nyáron debütált PC-s változat futtatására alkalmas gépük, ellenben november óta sikerült szert tenniük egy Xbox Series X-re vagy Series S-re.

Jelen pillanatban az Asobo Studio azon fele, amelyik nem az A Plague Tale: Requiem fejlesztésével van elfoglalva, épp azon fáradozik, hogy a lehető legjobb állapotba hozza a konzolos változatot, amelynek Standard kiadása közel 100 GB-ot foglal majd az SSD-n, egészen pontosan 97,2-t.

Hirdetés

Vitán felül nagy horderejű eseménynek számít az xboxos premier, de ez még nem ok arra, hogy minden egyéb, a Microsoft Flight Simulatorral kapcsolatos tartalmak és funkciók fejlesztését felfüggesszenek. Ennek szellemében jön is a játékba az Aviat Husky A-1C, előtte pedig az Orbis Flying Eye Hospital. Ez a mobilkórházzá átalakított teherszállító repülőgép azért járja a világot, hogy a fedélzetén tartózkodó orvosi stáb ellátásban részesítse azokat, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy kezelhető szemproblémájukkal felkeressenek egy szakembert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, tudjuk jól, hogy még idén megjelennek a vadászgépek a Microsoft Flight Simulator egén, 2022-ben pedig jó eséllyel már helikopterek pilótafülkéjében is helyet foglalhatunk (addig csak nem hivatalosan, modok segítségével tehetjük meg). Ez a tétel szerepel ugyanis a közösség kívánságlistájának élén a több képernyő támogatásával és a visszajátszás lehetőségével együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)