Hirdetés

[Frissítve] Hearthstone: Heroes of Warcraft - válaszolj helyesen és nyerj béta kulcsot!

|

Csak vedd elő 2013/09-es GameStar magazint, válaszolj a kérdésünkre, és tiéd lehet a 10 Hearthstone béta kulcs egyike.

Hirdetés

Update: Köszönjük a rengeteg választ, melyek túlnyomó többsége a helyes megfejtést (200) foglalta magában. A sorsolást megejtettük, a tíz szerencsés nyertes pedig rövidesen megkapja a Heartstone: Heroes of Warcraft béta kulcsát. Gratulálunk!

Tihanyi Zsolt

Anka Edit

Stróbl István

Szőke Attila

Dósa Flórián

Gombás Csaba

Pekk Dániel

Fabók Ferenc

Csigó Ábel

Sajtos Csaba

Jómagam még Magic: The Gathering, majd Hatalom Kártyái paklikkal (tudjátok, amelyeket ténylegesen kézbe lehetett fogni) kezdtem az ismerkedést, rá is ment egy teljes nyári szünetem. Szóval nem esik nehezemre megérteni azt a lelkesedést, amit kollégáim közül többen is tanúsítanak a Blizzard játéka iránt. Pláne, mikor meglátták, hogy milyen ütős Hearthstone lapok készültek nemes arcélükkel díszítve.

Ahhoz, hogy magatok is megtapasztaljátok azt a lehengerlő élményt, ami már maga alá gyűrte többek között a GameStar magazin főszerkesztőjét is, szükségetek van egy Hearthstone: Heroes of Warcraft béta kulcsra. Ezen mi segíthetünk. Azok között ugyanis, akik a nyeremenyjatek@gamestar.hu e-mail címre elküldik az alábbi kérdés megfejtését tíz, azaz 10 Hearthstone béta kulcsot sorsolunk ki.



Kérdés: Mocsy szerint hány Blizzard-alkalmazott NEM dolgozott egyszerre a játékon?

A számszerűsített választ a 2013/09-es GameStar magazin Hearthstone: Heroes of Warcraft cikkében találjátok (annak is a második oldalán). A helyes megfejtést a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk szombat délig. Utána mailben küldjük szét a kódokat.

FONTOS: A kulcsokat legkésőbb vasárnap éjfélig aktiváljátok, mert utána már nem lehetséges, és kimaradtok a Heartstone bétából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)