Hirdetés

Használj te is Windows 10-et legálisan – vedd meg a legjobb áron!

|

Közel háromezer forintért te is legálisan használhatod a Windows 10 legfrissebb változatát, de Office-ra is vannak jó ajánlatok a KeysOff.com-on!

Hirdetés

Ezen a héten is rendkívül csábító ajánlatokkal vár mindenkit a KeysOff, ahol számottevő kedvezménnyel vásárolhattok Microsoft szoftvereket, köztük a Windows 7 és 8 legjobb elemeit újdonságokkal kombináló, biztonságos, kényelmesen használható, szinte minden játék által támogatott Windows 10-et!

Hirdetés

Keysoff.com csábító ajánlatokkal vár titeket, de segítünk egy kicsit, hogy még jobban járjatok az alábbi kuponokkal.

Különleges kedvezmény Windows 10-re

Spórolj 42%-kal többet az Eks42 kuponkód beváltásával, mellyel az alábbi árakat érheted el:

Extra Microsoft Office 2016 ajánlatok

57%-ot faraghatsz le az Office 2016 és az ezt tartalmazó csomagok árából, ha a Keysoff.com-on az Eks57 kuponkódot aktiválod!

Más Microsoft Office variációk 55%-kal olcsóbban!

Ha az Office 2019 vagy az Office 365 jobban vonz, ezek az ajánlatok lehetnek csábítóak számodra (használd az Eks55 kódot!):

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)