Hirdetés

Hamarosan játszható lesz a Dune: Spice Wars

|

A Dune: Spice Wars fejlesztői bejelentették a félkész változat megjelenési dátumát.

Hirdetés

Számos ígéretes stratégiai játékot várhatunk az idei évre, és hamarosan azt is megtudjuk, milyen lesz a Dűne film hullámait meglovagolni kívánó Dune: Spice Wars, amit a Northgardról ismert Shiro Games fejleszt. Videókat már mutattak, de mégis csak az az igazi, ha mi magunk irányíthatjuk a négy frakció egyikét a fűszerért folyó harcban. 

A kiadó Funcom ma bejelentette, hogy az early access április 26-án veszi kezdetét, egyúttal azt is, melyik a Harkonnen, az Atreides és a csempészek csoportja mellett a harcok negyedik résztvevője.

Hirdetés

Arrakis bolygóján ismerősen mozognak majd a fremenek, a sivatagi nomádok, akik gyorsabban haladhatnak, jobban állják a körülményeket, és ritkábban válnak a homokférgek áldozatává, mi több, gyorsutazáshoz is használhatják őket. Vezetőjük Liet Kynes, akit lánya, Chani is segít.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A korai hozzáféréses változatból hiányzik majd mind a multiplayer, mind a sztorivezérelt egyjátékos kampányok, ezeket meghagyják a teljes verzióra. A tartalmak fokozatosan fognak bekerülni, köztük egy ötödik frakcióval. Most elsősorban a játékmenetet próbálgathatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)