Hirdetés

Hamarosan bejelentik az új Silent Hill játékot?

|

Egyre több ipari veterán utalgat arra, hogy a Konami a legendás Silent Hill sorozat folytatásának bejelentésére készül.

Hirdetés

A szebb napokat is látott Silent Hill az egyik legismertebb cím a gaming világban és azon túl. A horror műfaj szerelmesei már akkor is hallhattak a sorozatról, ha egyetlen videojátékhoz sem értek hozzá, ráadásul az első filmes adaptáció saját jogán is teljesen vállalható alkotás lett. Ettől függetlenül a Konami meglehetősen óvatosnak tűnik a legendás széria folytatását illetően.

Idén többször is ipari pletykák középpontja volt az új Silent Hill felvonás, de a játék csak nem akarja megmutatni magát. Szerencsére épp közeleg egy Tokyo Game Show, ami változtathat ezen.

Hirdetés

A VGC Andy Robinsonja utalgatott arra, hogy az új epizód hamarosan felfedheti magát, és bár a forrását nem jelölte meg, Jeff Grubb is hozzászólt a témához. A válasza egy gif volt az Earth, Wind & Fire - September című dalának videoklipjéből.

Az utalás egyértelmű, és mivel a 2022-es Tokyo Game Show szeptember 15. és 18. között kerül megrendezésre, így sokan arra tippelnek, hogy a Konami kiviszi majd az expóra az új horrorját. Persze mindez csak pletyka és spekuláció, mi pedig csendben reménykedhetünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)