Hirdetés

Elindult a Halo: Reach bétája, megnézhetünk 15 percet 4K-ban

|

Egyelőre nagyon kevés játékos számára nyitották meg a kapukat, de legalább közzétettek egy gameplay videót.

Hirdetés

Az, hogy a Halo FPS-ek PC-re látogatnak, nagy pillanat a sorozat történetében, és a fejlesztők szeretnék, hogy minden rendben menjen. Először a Halo: Reach fog megjelenni a platformra, melynek többé-kevésbé nyilvános bétatesztje épp a napokban zajlik.

Hirdetés

Sajnos a Halo Insiderek közül kevesebb mint 1000-en kaptak lehetőséget a játékra. Ők azt a változatot próbálhatják, ami kint volt az E3-on is. A csapat egyik célja, hogy visszajelzést kapjon arról, mennyire működőképes a billentyűzetes és egeres irányítás, de próbálják belőni a játékosok beengedésének ütemét is. A résztvevőket úgy válogatták ki, hogy a lehető legtöbb különböző konfiguráción tudják tesztelni a játékot, hátha összeakad valami olyan konfiggal vagy driverrel, amilyenhez a 343-nek nincs hozzáférése. A tesztidőszak alatt egyébként a Tip of the Spear küldetést lehet kipróbálni, de még akadnak problémák a hanggal, és nincs teljesen kész a misszió.

Megtudtuk, hogy a Forge-ban készült pályákat lehet majd importálni a játékok PC-s változatába is. Az, hogy most zajlik a teszt, már önmagában jó hír, remélhetőleg hamarosan további jelentkezők kapnak lehetőséget a játékra, és a teljes változat megjelenésére sem kell sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)