Hirdetés

Hajnalt'

|

Nem tudom, ki hogy van ezzel a kérdéssel, de nekem hétvégén elég sokáig nem jön álom a szememre... Bár már le kéne feküdnöm, elvégre anyám bármelyik pillanatban felébredhet, és az nekem nem lesz jó :) Ám előbb még szeretnék sorstársaimnak egy-két érdekességgel szolgálni! Mindenekelőtt azonban következzék egy rövid, ám jópofa vicc:

A hentesnek fél órával zárás előtt már csak egy csirkéje maradt, és nagyon meg akar szabadulni tőle. Jön is egy vevő, aki pont egész csirkét kér. A hentes feldobja a mérlegre. -Uram, ez pont 1 kiló 20 deka. -Kicsit nagyobb nincs véletlenül? - kérdezi az ürge. Hentes visszafordul, tesz-vesz, majd feldobja ugyanazt a csirkét a mérlegre, mintha egy másik lenne. -1 kiló 70. Megfelel? -Szuper, elviszem mind a kettőt!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)