Hirdetés

[FRISSÍTVE!]Ha problémád van a márciusi teljes játékkal!

|

A Scarface: The World is Yours futtatásánál a kevésbé szerencséseknek problémái lehetnek a hanggal. De van rá megoldás.

Hirdetés

Frissítés: Természetesen eljutottak hozzánk a visszajelzések a Win7 problémával kapcsolatban. Napok óta keressük a lehetséges megoldást, felvettük a kapcsolatot a licenc forgalmazójával, így most ők is, illetve mi magunk is keressük a lehetőségeket. Sajnos az előrehozott lapleadás miatt ismét későn kaptuk meg a teljes játékot, amit így csak XP-n volt időnk kipróbálni. Ami biztos, hogy valamilyen formában megpróbálunk kárpótolni mindenkit, függetlenül attól, hogy találunk-e megoldást a Win7 alatt széteső képre, avagy nem. Benne van a pakliban, hogy nem lesz megoldás, de ebben az esetben főleg biztosak lehettek benne, hogy kárpótolni fogunk mindenkit. Természetesen mélységesen sajnáljuk az esetet, amiért elnézést kérünk. 

Megelőzvén a telefonon, Facebookon, e-mailben és kommentekben érkező szitokáradatot, javasoljuk, hogy akiknél nem üzemszerűen működnek a hangok, azok próbálják ki az alábbi trükkök valamelyikét:
1.) Az intro és az átvezető videók rendben szólnak, de játék közben nincs hang: 
kattintgasd végig ezt: Start menü ---> Beállítások ---> Vezérlőpult ---> Hangok és audioeszközök. A megjelenő ablakban aHangfülre kattints, így elvileg azt kell látnod, ami a képen van:
 
 
A Hanglejátszásnál a Speciálist válaszd, aminél egy újabb ablak fog megjelenni, mégpedig ez:
 
 
A Hardvergyorsítás csúszkáját kell fokozatosan visszavenni addig, amíg rendben nem lesz a hang a játékban. Ez mindenkinél más lehet, nálam például teljesen le kellett venni, így az intro és az egyéb mozik lettek hangilag rettenetesek,  de játék közben nem volt gond.
 
2.) Tökéletes némaság uralkodik a teljes játékban, tehát az átvezetők és az in-game részek egyaránt:
A Start menüben a Futtatáshoz írd be, hogy DxDiag, és a megjelenő DirectX diagnosztika ablakban kattints a Képernyő fülre. Ha ez megtörtént, tiltsd le a DirectX szolgáltatásoknál az AGP mintázatgyorsítást.
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)