Hirdetés

GTA V - Májusi debüt?

|

Nem először ismételné magát a Rockstar történelmében, hogy ugyanabban a hónapban két játék is bemutatkozik a stúdió berkein belül.

Hirdetés

2012. május 18-ra van datálva kedvenc bosszúállónk, Max Payne harmadik bemutatkozása, bizonyos pletykák pedig azt firtatják, hogy ugyanebben a hónapban a Rockstar másik nagy sorozatának legfrissebb címét is magunkévá tehetjük.

A Grand Theft Auto V előbb érkezhet, mint azt legvadabb álmunkban képzeltük volna, ha teret engedünk néhány fülünkbe bogarat ültető szóbeszédnek és találgatásnak. Legutóbb arról adtunk számot, hogy Max Payne májusi kalandja miatt előreláthatólag késik a GTA V megjelenése, ami nem azt jelenti, hogy idén ne kopogtathatna be az ajtón.

A mendemondák még kevésnek bizonyulnának a dolog komolyan vételéhez, de sokak kedvenc elemzője, Michael Pachter véleménye szerint is nagy az esély arra, hogy az idei E3-előtt, még májusban bemutatkozzon a GTA franchise új üdvöskéje. Pachter szerint a korábbi kiadásnak stratégiai és marketing értelme is lenne, hiszen az őszi piacot egyértelműen az évről-évre gigászi bevételeket kreáló Call of Duty uralja majd, de a nyár indításaként szabadon kibontakozhat.

Egy másik elemző, Jesse Divnich épp az ellenkezőjét állítja: szerinte sem májusban, sem az ősszel nem számíthatunk GTA epizódra, de szinte teljesen biztos benne, hogy még idén kézhez kapjuk.

A magam részéről nem bocsátkoznék találgatásokba, ellenben végignyálazva a Rockstar kiadásainak listáját, egyértelműen kiderül, hogy nem egy alkalommal adtak ki két játékot ugyanazon hónapban, két külön divízió fejlesztésében. Példának okáért:

- GTA 2 & Earthworm Jim 3D (1999 októbere)
- Midnight Club & Smuggler’s Run (2000 októbere)
- Smuggler’s Run 2 & GTA 3 (2001 októbere)
- GTA Liberty City Stories & The Warriors  (2005 október)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)