Hirdetés

GTA IV - megdőlt egy rekord

|

Egy Tennessee-i diák, névszerint David Scherer új rekordot állított fel, megdöntve az eddigi csúcstartó eredményét, mikor is 40 órát és 21 percet játszott a GTA IV-gyel egyhuzamban.

Hirdetés

Az előző rekordot egy indiai srác, Chirantan Patnaik tartotta, 40 óra 20 perccel. Igaz, csak egy perccel lépte túl David, de mint tudjuk, ez is számít. Nem csak hogy tovább jutott a játékban, mint Chirantan, de kevesebbszer ment ki a mosdóba is, míg az indiai négyszer, David csak háromszor látogatta meg az illemhelyet.

David nemes célért cselekedte meg ezt a szinte emberfeletti tettet, az ezért kapott pénzből egy beltéri medencét szeretne építeni úszócsapatának. Nem mondom, aki igazán hardcore arcnak érzi magát, az megkísérelheti megdönteni a srác rekordját, és szép mennyiségű pénzmaggal gazdagodhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)