Hirdetés

GS Live! - Perceken belül adás, vendégünk Palcsó Tamás

|

És még rímel is.

Hirdetés

Ugye már mindenki kellően agyának tekervényeibe véste, hogy csütörtök lévén ma 17:00-tól újra GS Live! élő adás a gamestar.hu/live oldalon. Stúdióbeszélgetésünk vendége ezúttal Palcsó Tomi, aki nem csak jól énekel, de hatalmas gémer és GameStar olvasó hírében is áll. Természetesen ezekről is megkérdezzük, ugyanakkor beszélgetésünk fő témája a Modern Warfare 2 rekordbevételei lesz.

Lesznek továbbá hírek, játékbemutatók, hardvertesztek, és számtalan egyéb meglepetés, amelyektől máris összefut a nyál a szánkban. Nem elfeledni tehát, pár pec és GameStar On Air! GS Live! adás a gamestar.hu/live oldalon. Ízelítő az előző adásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)