Hirdetés

[Élő Adás] GS Live ma 17-től, nézzétek!

|

Tartsatok velünk ma is, jó lesz, portálos lesz, GameStar-os lesz!

Hirdetés

Ma 17-től láthatjátok a GS Live második évadának huszonkettedik részét, a megszokott címe: gamestar.hu/live.

EndreMan kollégával kísérleti videóteszt keretében mutatjuk be a Portal 2 kooperatív játékmódját, melyben Atlas és P-Body kalandozik az Aperture Science romos, omladozó központjában, GLaDOS felügyelete alatt. Ez után exkluzív élménybeszámolót láthattok aDaM-tól a Hungaroringen tett kiruccanásáról, utána pedig Duncan bemutatja az áprilisi GameStar-t, hogy tudjátok, milyen lett. Ha ez még nem lenne elég, a megszokott hardware rovat is jelentkezik, valamint a szokásos kérdezz-felelek.

Apropó, kérdezz-felelek: tessék kérdéseket feltenni komment formájában, itt a hír alatt, "Kérdés" kezdéssel. Ezeket Gyu majd úgy megválaszolja, hogy abban nem lesz köszönet! (Na jó, talán mégis).

Ismétlésképp pedig itt a múlt heti, 21. rész felvételről:

Ne felejtsétek, ma 17-kor GS Live, addig is tessék kérdezni, hogy jöhessenek majd a válaszok. Nemsokára találkozunk, addig is a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)