Hirdetés

GS Live adás holnap - Fókuszban a CES 2010!

|

Mindenki hangolódjon holnap délután a GS Live adására, hogy mindent megtudjatok a CES 2010-ről.

Hirdetés

Mazur nagy bánatára véget ért az idei Consumer Electronics Show, közismertebb nevén a CES 2010, meg hát az összes pénze is elúszott Las Vegas egyik rulett asztalának pirosán, így ez a két tragédia kellő motivációt adott neki a hazajövetelhez.

Szóval adja magát a dolog, hogy holnap este a GS Live adásában mazur élőben adjon hangot felejthetetlen élményeinek, amiben egyébként partnere lesz Stöckert „Stöcki" Gábor az Index munkatársa, akivel a CES 2010 alatt együtt kalandoztak a nagy kacsaúsztató túlsó oldalán. (Minket persze csak a szakmai rész érdekel srácok.) Dupla beszámoló, dupla élmények! A két szakmabeli nagyágyú elbeszélései mellett természetesen lesz hardvertorna, hírek, játéktesztek, és kérdezni is lehet majd tőlünk SMS-ben vagy kommentben. Nem elfelejteni: holnap 17:00-kor a gamestar.hu/live oldalán ismét forog a kamera; újra indul a GS Live élő adása. Az előző rész tartalmából.:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)