Hirdetés

GS Hype - Kinect, Armikrog, The Last of Us, Assassin's Creed IV

|

Sirius mai hírei: nem lesz PC kompatibilis az új generációs Kinect, a Google androidos konzolon dolgozik, zöld utat kapott az Armikrog, megint találtak valamit a The Last of Us-ban.

Hirdetés

Mindig öröm jó híreket hallani, vagy érdekes lehetőségeket megtudni, nem igaz? Szerencsére mára mindkettőből jutott elég.

Az Xbox One-hoz tartozó Kinect (elődjével ellentétben) nem lesz könnyedén, egy átalakítóval PC-re csatlakoztatható. Külön változat készül a számítógépes felhasználásra, ez pedig várhatóan a konzollal nem lesz kompatibilis. A két eszköz ugyanarra lesz képes, de egyáltalán nem lesznek felcserélhetőek egymással, köszönhetően a fejlesztés közbeni külön optimalizálási és tesztelési folyamatoknak.

Úgy néz ki a Google is egy androidos konzolon munkálkodik. Még sok részletet nem lehet tudni a projektről, de valószínűleg sokan örülnek a hírnek, hiszen az OUYA története is sikersztorivá vált, már a boltok polcaira kerülését követő első napon. 

A Pencil Test Studiosnak sikerült összegyűjteni Kickstarteren az Armikrog fejlesztéséhez szükséges 900 000 dollárt, sőt átlépték a 950 000 dolláros határt is, így nem csak PC-re, Linuxra és Macre, de Wii U-ra is megérkezik majd a játék.

Megint valami érdekesség került elő a Naughty Dog unalmasnak eddig sem nevezhető játékából, a The Last of Us-ból, ugyanis a játékban található telefonszámokat felhívva egy amerikai telefonszex-vonalat érhetnek el a játékosok. A hivatalos álláspont szerint egy véletlen hibáról van szó, amit igyekeznek mihamarabb kijavítani.

Egy hatalmas tengeri csatát ábrázoló festményre kerülhet fel 137 szerencsés arca, a Ubisoft következő akciójának keretében. Az Assassin’s Creed IV Black Flag promókampányába illeszkedő projekt megvalósításáért a Beaux-Arts iskola hallgatói lesznek a felelősek, és a végeredmény a Musée de la Marine-ban lesz látható november 4-től december 5-ig

Tegnaptól elérhető a Colin Mcrae Rally 2.0 alapján készült IOS-es játék tehát, akiknek van iPhone 4S-se, vagy iPad 2-je, esetleg ezek későbbi változatai, azok máris belevethetik magukat a rally világába.

Feltétlenül iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, ahol a korábbi Hype-ok mellett rengeteg más érdekes videót is megtalálhattok.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)