Hirdetés

GS Hype - Call of Duty: Ghosts, State of Decay, The Witcher 3: Wild Hunt, LocoCycle

|

Julcsi hozott ma híreket: lezajlott az Call of Duty: Ghosts E3 előtti bemutatója, sokan veszik a State of Decay-t, új infók a The Witcher 3: Wild Hunt-ról és jövőre érkezik a LocoCycle.

Hirdetés

Mostantól pár napig nem alvásra használjuk az éjszakát, ugyanis kezdődik az E3 és az időeltolódás miatt mi elég rosszul jártunk. Vannak általános híreink, kifejezetten E3 előttiek és sok minden, amiről tudjuk, hogy a napokban megtudjuk.

E3 előtti rituáléként tegnap lezajlott az Activision Call of Duty: Ghosts-os exkluzív bemutatója, ami nagyon kedvesen a rajongók millióinak szólt, akik az E3-on nem lesznek ott. Gameplay videókat kaptunk Riley-ról a kutyáról és egy búvárkodósat. A többit a ma esti Microsoft konferenciára tartogatják a srácok.

Nagy sikere van az XBLA-n az Undead Labs játékának a poszt-apokaliptikus világban játszódó State of Decay-nek. 48 óra alatt mintegy 250 ezer példányban kelt el a zombis játék. Június 5-én jelent meg a játék konzolra, a PC megjelenés időpontjáról viszont még nem tudunk.

Patrice Desiléts, az Assassin's Creed sorozat kreatív igazgatója perli a Ubisoftot az 1666: Amsterdam jogaiért és további 400 ezer dollárt követel kártérítésként. A cég egy hónappal ezelőtt küldte el őt, a THQ-s megállapodás értelmében azonban teljes kreatív szabadsága van a játék fölött, ha pedig elkaszálják, annak jogai is őt illetik meg.

Exkluzív információk érkeztek a The Witcher 3: Wild Hunt-ról. Például, hogy nem lesz tutorial mód, a harcrendszer elsajátítására így a kampány során lesz lehetőségünk, valamint hogy Geraltnak lesz egy witcher sense nevű tulajdonsága, ami olyan mint a Batman játékok detektív módja. További részletek itt.

Emlékeztek még a nagyon vicces trailerrel bemutatott LocoCycle-re? Tudjátok, a motor, ami magával rángat egy embert. Bizony a játékban egy öntudatára ébredt, a harcrendszerben is jártas motort irányítunk, ami Pablot vonszolja maga után kalandjai során. Zseniális lesz, alig várjuk. Amellett, hogy az Xbox One egyik nyitó címe lesz, jön Xbox 360-ra is.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype új videókkal, amikről nem érdemes lemaradni.

 

És amiről még nem érdemes lemaradni, az a YouTube csatornánk, ami továbbra is folyamatosan bővül. Itt tudtok feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)