Hirdetés

GS Hype - Call of Duty: Ghosts, The Last of Us, GTA V, Far Cry 3: Blood Dragon

|

Julcsi mai hírei: hamarosan jön a The Last of Us, Call of Duty: Ghosts és GTA V videók érkeztek, és végre itt van a Far Cry 3: Blood Dragon.

Hirdetés

Lassan teljesen helyreáll a rend a szerkesztőségben, és a mai Hype híreit hallgatva a lelkünkben is. 2013 egy nagyszerű év a játékvilágban élők számára, a fejlesztők ugyanis zseniális játékokkal árasztanak el minket idén.

Végre kint van az utóbbi idők legötletesebb letölthető játéka, a Blood Dragon, úgyhogy boldogan repülhetünk vissza gyermekkorunk legendás akciófilmjeinek világába. Ha esetleg nem láttátok volna még a Far Cry 3 legújabb kiegészítőjének trailerét, mindenképp pótoljátok, elég meggyőző.

Lehet, hogy az Xbox és a PC szerelmeseinek le kell ülniük elgondolkodni meggyőződésükről, ugyanis a Naughty Dog hamarosan megjelenő PS3 exkluzív játéka, a The Last of Us minden valószínűség szerint kihagyhatatlan lesz. A videók legalábbis ezt bizonyítják, és már csak alig negyvenhármat kell aludni, hogy kiderüljön az igazság.

Most, egy teaser videó megjelenésével jött el a pillanat, hogy a Call of Duty: Ghosts létezését teljesen hivatalosnak nyilváníthassuk. Az ígéret szerint egy teljesen új játékot kapunk, izgalmas történettel és tele technikai újításokkal. Bizalomgerjesztő szavak ezek, kíváncsian várjuk a végét.

Kétségtelenül nagy lesz a harc az Év játéka címért, de sokan már most biztosak abban, hogy a GTA V fogja hazavinni. A legújabb videók alapján, nem is tűnik lehetetlennek a dolog. A trailer-trilógia a komoly mentális problémákkal küzdő, zseniálisan megalkotott három fő karaktert mutatja be nekünk. Nézzétek meg.

Ha már a sandbox játékok trónját évek óta bitorló GTA sorozatnál tartunk, itt van nekünk egy elég komoly riválisnak tűnő játék, a Watch_Dogs. A videók alapján ez a játék is hibátlan lesz, ha még nem láttátok őket, mindenképp nézzétek meg. Mi már számoljuk a napokat a november 22-i megjelenésig.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, tele jobbnál jobb videókkal. Ha pedig elfelejtettetek volna feliratkozni YouTube csatornánkra, itt a megfelelő alkalom bepótolni a mulasztást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)