Hirdetés

GS Hype - Battlefield 4, Far Cry 3: Blood Dragon, Minecraft

|

HP hírei: kiderült a Battlefield 4 megjelenési dátuma, új Far Cry 3: Blood Dragon videó jött, valaki pedig felépítette Oaklandet a Minecraft-ban.

Hirdetés

Egészen mostanáig nem lehetett tudni, mi is hiányzott az életünkből, Godzillán lecsúszni.

Természetesen egy japán vidámpark új látványosságáról van szó, többek között erről is hallhattok részleteket a legfrissebb GameStar Hype-ban, melyben HP mesél a legújabb hírekről.

A '80-as évek hangulatát idéző Far Cry 3: Blood Dragon május 1-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, most pedig egy új gameplay videó látott napvilágot.

Ezen felül az is kiderült, hogy a Nintendo elmúlt üzleti évében nem volt túl sikeres, "mindössze" 7 milliárd yen nyereséget termelt. És hogy az mennyi? Gyors fejszámolás után nagyjából 16,5 milliárd Ft-ról beszélhetünk, nem olyan rossz az azért.

A héten fedték fel a Battlefield 4 megjelenési dátumát, mi már nagyon várjuk.

Ezeken kívül további érdekességekről is szó lesz, kellemes szórakozást, és ne felejtsetek el feliratkozni YouTube csatornánkra, hogy ne maradjatok le semmi jóról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)