Hirdetés

Grand Theft Auto V - már Flash szerepében is száguldhatunk

|

Ha esetleg túl lassúnak találjátok a sétálást a Grand Theft Auto V-ben, akkor érdemes lehet inkább Barry Allen bőrébe bújni.

Hirdetés

Barry Allen jelen pillanatban kiválóan teljesít a tévék képernyőjén, azonban az a helyzet, hogy a videojátékok világában eddig még egyszer sem volt ekkora szerencséje. Szerencsére most egy kicsit sikerült pótolni ezt a hiányosságot, még ha csak Grand Theft Auto mod formájában is.

A The Flash modot ugyanannak a JulioNIB-nek köszönhetjük, aki annak idején a szintén szenzációs Vasember módosítást is készítette a játékhoz, az eredmény pedig szokás szerint nagyon jópofa. A mod telepítését követően futhatunk a vízen, a falakon, hihetetlen sebességgel oszthatunk pofonokat, vagy akár egy tornádót és létrehozhatunk, ami a levegőbe repíti gyanútlan áldozatainkat.

Ha pedig úgy tartja kedvünk, akkor nem csak Barry Allen (vagy Wally West, pusztán preferencia kérdése) kosztümjébe bújhatunk, hanem akár a Reverse Flash vagy Zoom ruháját is magunkra ölthetjük. Emellett automatikusan gyógyulunk és villámokat is szórhatunk. Ha szeretnétek feltelepíteni a modot, akkor csak kövessétek ezeket az utasításokat. Egyébként ez egy kiváló alkalom arra, hogy rátok tukmáljam az egyik kedvenc számomat, ami Barry Allenről szól:

Nektek hogy tetszik a mod? Melyik szuperhőst ültetnétek még át a GTA-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)