Hirdetés

Ne dőljetek be, ez még nem a GTA 6 bejelentése!

|

A neten felbukkanó képek szerint a Rockstar már a GTA Online-ban hirdeti a következő játékot, de nem ez a kiadó módszere.

Hirdetés

Az interneten szeretnek különböző elméleteket gyártani a rajongók, és azokat nem restek megtámogatni pár kamu képpel sem. Ha elég hiteles a dolog, sokan ráugranak (mi is voltunk már ilyen felelőtlenek), de most azért elég légből kapott az infó ahhoz, hogy rávessük magunkat.

Hirdetés

Több felhasználó jelezte, hogy megjelent nála egy üzenet, ami a GTA VI 2019-es megjelenését hirdeti. Ugyanakkor érdekes, hogy ez csak PC-n, PS3-on és Xbox One-on jelent meg, tehát azokon a platformokon, ahol lehetséges hackelni a játékot. Semmi bővebb, csak az állítólagos Rockstar üzenet:

Nyilván nagyon örülnénk, ha ez lenne az igazság, de a Rockstar nem így szokta bejelenteni a játékait, pláne nem a legfontosabbat. Emellett gőzerővel dolgozik a Red Dead Redemption 2-n, és aligha tolnának rá egy GTA 6 megjelenést az elmúlt évek egyik legjobban várt címére. A következő GTA-t nyilván hatalmas csinnadrattával, trailerrel, tüzijátékkal fogják bejelenteni, nem holmi játékbeli üzenettel. Egyesek szerint csúsztatták a bejelentést, a játékban viszont benne felejtették az üzenetet, de aligha hisszük, hogy ilyen felelőtlen lenne a stúdió. Sokkal valószínűbb, hogy átverésről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)