Hirdetés

Később már kód nélkül is készíthetünk Google Stadia-fiókot magunknak?

|

A Stadia alkalmazásból előkerült nyomok alapján úgy tűnik, nemsokára újabb funkciókkal bővül a szolgáltatás.

Hirdetés

Egyelőre még nem sikerült megváltania a világot a Google Stadiának, habár úgy tűnik, a vállalat nem nagyon aggódik a platform gyengécske teljesítménye miatt. Sőt, talán már gőzerővel dolgoznak azon, hogy némileg felhasználóbarátabbá váljon az élmény.

Hirdetés

Nemrég frissült a Stadia app, és a 9to5Google elég érdekes dolgokra bukkant az alkalmazás fájljai között. Egy szöveg alapján például elképzelhető, hogy hamarosan bármiféle feltétel teljesítése nélkül regisztrálhatunk egy fiókot a szolgáltatáshoz. Ez azért lenne nagy változás, mert jelenleg csak akkor tudjuk ezt megtenni, ha rendelkezünk egy kóddal a Founder's vagy Premiere Editionből, vagy szereztünk egyet a Buddy Pass megoldással.

Sőt, nemcsak ingyenesen csinálhatunk fiókot, de a jelek szerint még díjmentesen kaphatunk prémium előnyöket is rövid időre. Egy másik nyom ugyanis arra utal, hogy aktiválható lesz egy 1 hónapos Stadia Pro próbaidőszak, amivel például jobb minőségben lehet streamelni a játékokat. Ugyanakkor előfordulhat, hogy nem mindenki fér majd hozzá a mókához, mivel egy másik szöveg alapján arra lehet következtetni, hogy a Google limitálni szeretné a Stadia-fiókok számát az egyes régiókban. Ez azt jelentené a gyakorlatban, hogy egy ponton betelnének a férőhelyek, és az új játékosoknak várniuk kéne a hozzáférésre.

Végül egy olyan funkció lehetősége is felmerült, amivel egyből YouTube-ra tudnánk streamelni a stadiás játékmenetünket. Erről már korábban is esett szó, ráadásul hivatalosan, de a felhasználók még mindig nem kapták meg ezt a lehetőséget. Egyébként ezeket az infókat egyelőre csak gyanús jelekként érdemes kezelni, mivel könnyen lehet, hogy végül semmi nem fog megvalósulni belőlük.

Szerintetek javítana a Stadia helyzetén, ha bevezetésre kerülnének a fent leírtak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)