Hirdetés

GOG hétvégi akció - Kedvezményes versenyjátékok

|

A Good Old Games újabb akciós hétvégével próbálja vásárlásra ösztönözni a játékosokat: főszerepben a versenyjátékok.

Hirdetés

A GOG.com stábja újabb akcióval kedveskedik, ezúttal a versenyjátékok szerelmesei vásárolhatnak kedvezményes díjszabású termékeket. Összesen öt darab kiválasztott játékot kínálnak 15 százalékos kedvezménnyel, ezek a következők. 1nsane, Colin McRae Rally 2005, Flatout, Screamer és a TOCA Race Driver harmadik része. A Racing Weekend névre keresztelt hétvége hazai idő szerint február tizenhatodikán, hétfő reggel hajnali hatkor veszti érvényét, addig érdemes döntést hozni. Amennyiben a vásárlás mellett döntünk ne feledjük megrendelésünk mellé odabiggyeszteni a promóciós kódot, mely jelen esetben a RACING15 szócska (ha megfeledkezünk erről, lemondhatunk a 15 százalékos kedvezményről. A tippet köszönjük PacaGS-nek.

gogracing.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)