Hirdetés

Elindult a GOG téli leárazása, és egy nagyon jó játékot húzhatunk be ingyen

|

Alig hogy lement a Black Friday, máris újabb akciók érkeztek.

Hirdetés

Készüljetek, a következő néhány hétben mindenkinek kell majd a félretett pénzetekből, de cserébe olyan ajánlatokat kapunk, amiket kihasználva elégedetten dőlhettek hátra, bármit is szóljanak a családtagok. Az A Plague Tale Innocence-et például 50%-os kedvezménnyel lehet megvenni a GOG Winter Sale 2019 alatt, a Hellblade pedig 66%-kal olcsóbb a szokásosnál.

Hirdetés

A legtöbben viszont bizonyára annak örülnek, hogy a Wasteland 2: Director's Cut 48 órán át ingyen szerezhető be, és aki hozzáadja fiókjához, megtarthatja az idők végezetéig, már ha addig lesz még GOG. Ezen az oldalon kattintsatok a Go to Giveaway gombra, görgessetek le a Wasteland 2-es bannerig, ott nyomjatok a Get it FREE-re, jelentkezzetek be vagy regisztráljatok ingyen, és kész is, ha a rendszer nem hal le. Közben meg nézzétek meg az ajánlatokat, ha már úgyis arra jártok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)