Hirdetés

God of War - a most megtalált easter egg volt az utolsó

|

A játékosok a héten találtak egy új easter egget, de a Sony Santa Monica csak most erősítette meg, hogy valóban ezt kellett keresniük.

Hirdetés

Cory Barlog, a God of War atyaúristene pár hónapja utalt arra, hogy van egy titok a játékban, amire még senki nem bukkant rá. A redditezőknek több se kellett, mindenki vadul keresni kezdte, mit rejthet még a hatalmas világ.

Hirdetés

Aztán a Comic-Conon a kreatív vezető elmondta, hogy a titkot Kratos háza rejti, és pár napja a játékosok sikerrel rábukkantak - de mindezidáig nem lehettek biztosak abban, hogy Barlog tényleg erre gondolt. A Santa Monica Studio tweetje viszont végre egyértelművé tette, hogy nem kell tovább keresni.

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, mikor jön a folytatás, és mit fogunk csinálni, amíg nem járhatjuk újra Kratosként Északot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)