Hirdetés

GDC: John Carmack csacsog

|

Bármilyen meglepő, a GDC történetében először ebben az évben szólalt fel a nagy John Carmack, az id Software alapítója, és a világ talán legismertebb programozó zsenije. Sajnos nem mutatott semmi újat a Doom III, de mondott pár érdekeset. Hallga':

  • A játék megjelenése már "nagyon közel" van!
  • Carmack bácsi elmondta, hogy már a Doom III utáni projektjükön gondolkodik. Az új stuff azonban jóval hamarabb készen lesz, hiszen nem készülnek akkora grafikai áttörésre, mint a hamarosan megjelenő FPS-sel
  • Elmondta, hogy az id egykor elgondolkodott a Quake II újrafeldolgozásán egy új grafikus motorral, de aztán elvetették az ötletet A többi már nem annyira érdekfeszítő, de, ha érdekel, itt megtalálsz mindent.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)