Hirdetés

2 teljes játékkal búcsúztatja a régi dizájnt a 2019/09-es GameStar

|

Címlapon a Gears 5, teljes játékaink a Mimic Hunter és a Fantasy General. Szokás szerint 116 oldalon érkezik kedvenc játékmagazinotok.

Hirdetés

Mérföldkőhöz érkeztünk a GameStar történetében, hiszen októberben ünnepelhetjük a 20. születésnapját. Még egy év, és már az Egyesült Államokban sem büntetnék meg ivós játék miatt. Októberben tehát egy kívül-belül megújult magazint vehettek majd kézbe, de előbb még elbúcsúztatjuk a leghosszabb ideig, nyolc évig és egy hónapig megtartott dizájnt. Tesszük ez két teljes játékkal, és Gears 5 címlappal, így mondhatni, keretbe foglaljuk az említett időszakot, mivel 2011 szeptemberében a Gears of War 3 főszereplője, Marcus Fenix nézett morcosan a vásárlókra. (Az alternatív borítón pedig maga a sárkányszülött, de a Bethesda még sehol sem tart a Skyrim folytatásával.) Mellesleg a Gears 5 úgy hiányzott az Xbox Game Studiosnak, mint egy korty víz a sivatagban eltévedt vándornak; az utóbbi két év szerény termése után nem csak az nyert bizonyítást, hogy van még spiritusz a franchise-ban, hanem hogy a Forzákon kívül más izgalmasat is le tud tenni az asztalra.

Hirdetés

A The Coalition fedezékharcos TPS-én túl akadt ám még pár játék, amely hangosan követelte magának figyelmünket a hónapban. Jelentem, a fél szerkesztőség visszaesett, és képes órákat sorban állni, csak hogy bejusson a World of Warcraft Classic neki rokonszenves szerverére. Előkerültek a mélyre temetett csatabárdok, újra a hordások üvöltésétől és az allisok csatakiáltásaitól reng a folyosó. De alapvetően az sem tett rossz lóra, aki a David Lynch agymenéseit idéző Controlt, a Switch-exkluzív Astral Chaint, a Diablo-pótlék Pagan Online-t, esetleg a Fantasy General II - Invasiont választotta időtöltés gyanánt.

Persze ha sorban haladtok, és nem össze-vissza ugráltok a tartalomban, mint én tettem eddig, akkor még a tesztek előtt szembetaláljátok magatokat 20 oldalas beszámolónkkal a kölni Gamescom 2019-en szerzett tapasztalatainkról. Ahonnan Paca szinte még haza sem ért, máris repülhetett Párizsba, hogy a hazai sajtó egyetlen képviselőjeként eltöltsön néhány órát a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint társaságában.

Teljes játék 1: Mimic Hunter (Steam)
Nagy örömünkre szolgál, hogy szeptemberben a magyar fejlesztésű Mimic Huntert nyújthatjuk át nektek ajándékként. A párbajhős rágcsáló, Monsieur Ratimousse szerepében egy izgalmas történettel megtámogatott, még alacsonyabb nehézségi fokozatokon is komoly kihívást nyújtó akció-platformerben merülhettek el. Csapdák, fejtörők és a címben is említett mimicekkel vívott küzdelmek színesítik a hét torony meghódítását, amihez sok siket kívánunk.

Teljes játék 2: Fantasy General (GOG.com)
Ugyancsak kihívásokban gazdag, ám műfajából fakadóan teljesen más élményt kínál második szeptemberi játékunk, az SSI kortalan remekműve, a hexatáblás, körökre osztott stratégiai és taktikai játékok kiválósága. Az Island Challenge kiegészítőt is magába foglaló Fantasy General egy hadsereg vezetését bízza ránk, és nem kisebb feladatot ró a nyakunkba, mint hogy legyőzzük az Árnyékúr erőit. Érdemes vigyázni a csapatainkra, és minden lehetséges módon fejleszteni őket, hogy ütőképesebbé váljanak, és tovább bírják a csatatéren, mint a frissen rekrutált újoncok. Jó szórakozást! 

FONTOS: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be! A Fantasy General kód aktiválásának határideje 2019. december 21., és ehhez internetkapcsolat, valamint GOG.COM-felhasználói fiók szükséges.

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. Ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna

Előzetes
Gamescom 2019 (+ interjúk)
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (kipróbáltuk)
A legjobb remake-ek és remasterek

Teszt
Gears 5
World of Warcraft Classic
Pagan Online
Rad
Control
MXGP 2019 - The Official Motocross Videogame
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
Ancestors: The Humankind Odyssey
Remnant: From the Ashes
Astral Chain
Catherine: Full Body
Fantasy General II - Invasion
Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic
NBA 2K20
My Friend Pedro
Overlanders
FIA European Truck Racing Championship
Második menet - No Man's Sky

Hardver
Hírek
A legújabb CPU-hűtők
USB 3.2 - játék a szavakkal
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
#cyberchonder
Boldog szülinaposok
Kodzsima Hideo és a kilencvenes évek
Tábornok, jöhetnek a sárkányok!
Játékvilág - Gears of War
Szabad(a)játék
The International 2019

Másvilág
Film: 100 dolog, Az - Második fejezet, Halálos iramban - Hobbs & Shaw
Sorozat: A szolgálólány meséje 3. évad
Könyv: Gwenda Bond - Stranger Things: Gyanakvó elmék
Képregény: Thor - A menndörgés istene, Stranger Things - A túloldalon
Zene: Thom Yorke - Anima
Társasjáték: Rettegés Arkhamban 3. kiadás

Tehát a 2019/09-es GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, Mimic Hunter steames és Fantasy General GOG.COM-os teljes játékokkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 20 oldalas Gamescom 2019 összeállítással, 1 előzetessel, 17 játékteszttel, 2 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 1 videóval (kerekasztal-beszélgetés) szeptember 20-tól kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)