Hirdetés

[FUN] USB-re köthető mini hűtő

|

A számítástechnika piaca az utóbbi években kezdte csak el felfedezni az USB portban rejlő lehetőségeket, amiket rendre kamatoztatnak is a rendhagyó termékek.

Hirdetés

Az USB-re köthető lámpa és porszívó után úgy tűnik újabb siker gyanús termék kerülhet tömeggyártásba, mégpedig egy dobozos üdítőknek szánt mini hűtő. Az egyszerű szerkezet 33 dollárért vásárolható meg és ezért cserébe mindössze 5 perc alatt képes lehűteni a levegőt 8,5 fokra odabent. A kis kütyü a nyári napokban lesz igazán hasznos, ráadásul a nagyobb üdítők számára érkezik majd a nyílt változat is, aminek a talapzata hűti majd le az innivalónkat. Emberi méretben sajnos nem gyártják, így nekünk marad a légkondicionáló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)