Hirdetés

[FUN] Piranha-s party

|

A 10. évét betöltött Piranha Bytes srácai egy fergeteges party-n ünnepelték a jeles eseményt. Íme, néhány kép a buliról.

Hirdetés

Az első tíz év, egy trilógia vége, egy korábban gyümölcsöző kapcsolat felbomlása, s megannyi megpróbáltatás után ideje volt váltani. E dekád lezárását pedig csakis egy nagyszabású party keretében lehetett megünnepelni, ahova a fejlesztők családtagjain és barátain kívül a német rajongói közösség legismertebb figurái, s a modder-ek képviselői egyaránt hivatalosak voltak. Az örömteli esemény alkalmából sem feledkeztek meg a kötelező óvatosságról a harapós halacskák, mivel minden számítógépet, koncepciótervet, jegyzetet eltűntettek, ami az új projektről árulkodhatott volna. Ez az éjszaka egyedül az ünneplésé volt, amiből mindenki alaposan kivette a részét, mint azt a képek is tanusítják.
Rogyásig pakolt büféasztal, több hordónyi csapolt sör, s egy házi koktéllal (Ugly Piranha) teli akvárium után következett az est fénypontja, mely a rajongói közösség meglepetése volt a fejlesztők számára. Egy lengén öltözött kalóz menyecske lejtett simulós táncot a fejlesztők legnagyobb örömére, minek során megszabadult a feleslegessé vált ruhadaraboktól.

Ki szeretne GameStar party-t?

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)