Hirdetés

[FuN] Jack Thompson mérges lesz

|

Jack Thompson nem szereti a Rockstar-t és annak termékeit. Eddig úgy gondoltuk, a Rockstar sem szereti a kaliforniai ügyvédet, hiszen ő mindig dührohamot kap, amint egy-egy újabb játék jelenik meg a GTA epizódok feljesztőjének égisze alatt. Azonban lehet, hogy mégis gondolnak néha a kedves őszhajú úriemberre és lelki békéjére.

Hirdetés

Hamarosan elkészül a Manhunt második része, amit már csak a címe miatt is érdemes volna betiltani egyesek szerint. Jack Thompson, a gyermekek önjelölt védőszentje mindent megtesz annak érdekében, hogy ne kerüljön kereskedelmi fogralomba a játék, azonban próbálkozásai eddig sikertelennek bizonyultak. A Rockstar emberei gondoltak egyet, és figyelmeztetik a játék leendő vásárlóit: Amennyiben ezt a terméket megveszik, Jack Thompson mérges lesz... de végülis az úriember mindig az.


(nem a vgleges dobozterv, csak az elrendeli vltozat)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)