Hirdetés

FreeJack - akarsz yamakasizni?

|

Szeretitek a parkourt? Amennyiben nem meritek a valóságban, próbáljátok ki PC-n!

Hirdetés

Nem, nem az Assassin's Creed sorozatra gondolok (bizonyos szemszögből azt is nevezhetjük parkournak), hanem a Free Jack című ingyenes online játékra!

A FreeJack-ben versenyezni kell online barátaink ellen, egy kitalált városban, New Jack City-ben. Külső nézet, érdekes grafika, még érdekesebb játékmenet. Most jelent meg egy új játékmód is, a Graffiti Mode, melyben a hölgyek versenyeznek a fiúkkal. Feladatunk egyszerű: csapatokban kell festéket és spray-t gyűjtenünk, természetesen időre. A készítők megfűszerezik azzal a módot, hogy egymástól ellopni is el lehet a már megszerzett eszközöket.

Tekintsétek meg az előzetest, hogy el tudjátok képzelni, milyen is a játék:

A FreeJack jelenleg nyílt béta állapotában van, a teljes játék májusban érkezik. Akinek megtetszett, az viszont ne várakozzon, próbálja ki bátran!

FreeJack Parkour Verseny

Azért a Mirror's Edge mégiscsak más szemszögből mutatta meg a parkour világát, igaz, pénzért cserébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)