Hirdetés

Elképesztő videó arról, hogyan is készül egy luxuskategóriás fülhallgató

|

Fostex TH 900 nem az a füles, amit zsebpénzből veszünk, viszont olyan videót mutatnak a gyártásról, amivel megszületett a fülhallgató-pornó kifejezés.

Hirdetés

Létezik egy pár fejhallgató, amiért a gyártója 1300 dollárt, azaz nagyjából 350 ezer forintot kér, és a legdurvább az az egészben, hogy nem tartana sokáig találni olyanokat (legalábbis az interneten), akik szerint nincs durván túlárazva az eszköz. A gyártó most úgy döntött, megmutatja, miért is adják ennyiért az egyik legjobb hangminőségre képes hardvert.

A Fostex által kiadott videón megnézhetjük, ahogy a TH 900-as modell egyes elemi kézzel készülnek egy japán műhelyben. A fejhallgató külső részét egy különleges japán nyírfából készítik, ahogy a lakkozás is a szigetországban készített speciális anyaggal történik.

A videón láthatjuk, hogy nem csupán maguk az anyagok különlegesek, de a velük való munka is olyan türelemmel, precizitással és részletességgel történik, hogy én már attól elfáradtam, hogy néztem néhány percig.

Nos, életérzés kimaxolva. Ettől még nem kaptunk a pénztárcához, illetve hát mindegy is, nem lenne benne ennyi pénz egyszerre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)