Hirdetés

Fortnite - deszkával közlekedhetünk hamarosan

|

A következő járműnek egyáltalán nem lesznek kerekei.

Hirdetés

Egészen hamar megszaporodtak a járművek a játékban, épp a hetedik szezon elején került be a repülőgép.

Hirdetés

A Fortnite Intel információi szerint a 7.10-es frissítéssel azt nerfelni fogják, becsapódáskor 25 helyett 50 sebzés éri majd a rajta lévőket. Várhatóan ezzel együtt bekerül a Driftboard, melynek működéséről még nem sokat tudni, de várhatóan egy gyors, egyszemélyes lég- vagy hódeszka lesz. Utóbbi jobban illene a szezon télies témájához. 

Az Infinity Blade-et gyorsan kivették, de nagyon ritkán még megszerezhető. Valószínűleg így tesztelik, hogy aztán minél hamarabb újra élesíthessék.

A 7.10 várhatóan leghamarabb a jövő héten érkezhet, egy az utolsó pillanatban felfedezett probléma miatt nem tudják már a héten kiadni.

Nektek hogy tetszenek a hetedik szezon változtatásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)