Hirdetés

FONTOS - FONTOS - FONTOS - FONTOS - FONTOS - FONTOS

|

Sajnálattal közöljük kedves olvasóinkkal, hogy az e hónapra tervezett és ígért Tachyon című teljes játékunk technikai okok miatt el kellett halasztanunk. Murphy sajnos az utolsó pillanatban kopogtatott, úgyhogy arra sem maradt lehetőségünk, hogy az újságot/címlapot a történteknek megfelelően módosítsuk. Így a CD-tartalomban, a teljes játék leírásnál, és minden egyéb létező helyen a Tachyon fog szerepelni az októberi szám hasábjain, mint teljes játék, amiért szintén elnézést kérünk. (Kárba mindenesetre nem fognak veszni ezek az oldalak, mert a következő számok valamelyikében mindenképpen megtalálható lesz a játék!) Addig sem maradtok azonban játék nélkül! Ugyanis ehhez a számunkhoz is mellékeltünk – természetesen – ajándék CD-t, ami nem mást tartalmaz, mint a minden repülő szimulátorok atyját, F-16: Multirole Fighter – ami ugyanúgy tervbe volt véve, mint a Tachyon, csak egy picit később került volna terítékre! A változás tehát nem eget rengető, de a kellemetlen keveredésért mindenképpen elnézést szeretnénk kérni mindazoktól, akik már ebben a hónapban a végtelen űr meghódítására készültek. Nekik most várniuk kell egy picit. Akik azonban a vasmadarakat részesítik előnyben, máris izzíthatják az e havi teljes játékunkat tartalmazó CD-t meghajtóikba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)