Hirdetés

Folytatódik a jeges viking-mentőakció

|

Játéközön.hu ajánlásunkban újra jégbe fagyott vikingéleteket mentünk, elődjénél nehezebb az Ice Breaker The Red Clan.

Hirdetés

Bármerre indulunk bödönhajónkkal, jégtömbökbe fagyott vikingtársainkkal találkozunk, akik dermedten, magatehetetlenül beékelődtek a természeti képződményekbe. Életben maradt társuk vállát nyomja a teher, hogy a Játéközön.hu oldalán keresztül elérhető Ice Breaker The Red Clan logikai játékban kiszabadítsa szeretett barátait fogságukból. Ladikjával pályáról-pályára haladva megpróbálja biztonságban hazaszállítani szerencsétlenül járt kollégáit, azonban könnyedén elbukhat, amennyiben bármelyikük belepottyan a jeges vízbe. A raboskodó vikingeket megválthatjuk amennyiben a bal egérgombbal előhívható fehér vonallal behatároljuk, majd elmetéljük jégkalitkájuk egy választott darabkáját. Miután levágtuk társainkat a függő jégcsapokról vagy körbenyírtuk körülöttük a jeget figyelünk kell, hogy hajónk fedélzetén érjenek földet, ellenkező esetben újrakezdhetjük az adott pályán. A zöldes színben pompázó, kezet vagy kezeket formázó tárgyakhoz hozzáköthetjük a jégből kivágott vikingeket, ezzel elkerülve a fatális eredménnyel járó fürdetést.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)