Hirdetés

Folytasd a Dark Messiah demót tovább!

|

Már végig is vitted a Dark Messiah demóját? Egy aprócska trükkel tovább folytathatód. Érkezett ugyanis néhány Cyclops játékállás, melyeket csak a játék SAVE mappájába kell másolni és a történet ott folytatódik, ahol az eredetileg befejeződött. S íme egy friss cheat is: ha minden fegyvert és varázslatot azonnal meg szeretnél szerezni, készíts a játékhoz egy parancsikont, majd a target vagy cél mezőben az ott lévő elérési út végére írd be ezt: -dev -console +sv_cheats 1 +map e3_l06_l09 +bind n "noclip" +bind [ "impulse 101". Ezt követően az [N] billentyű lenyomására át tudsz menni a falakon. A mentett állásokat innen lehet letölteni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)