Hirdetés

Final Fantasy XIII - Változások végleges verziójában

|

A külföldi játékportálokon olvasható Final Fantasy XIII demonstrációs verzión nyugvó előzetesek mindegyike téves.

Hirdetés

Természetesen a szerkesztők értenek munkájukhoz, azonban a Square Enix közzétett Final  Fantasy XIII demója nagyban különbözik a fejlesztők eredeti elképzeléseitől. A szerepjáték végleges verziójában minden játékelem és előzetesen beharangozott újítás, tulajdonság megtalálható lesz, így például minden idők legnehezebb Final Fantasy epizódjára számíthatunk a jelentősen megnehezített harcoknak köszönhetően.

Ezenkívül a demóverzió egyetlen irányítható karakterével szemben a bolti kiadásban több szereplőt kommandírozhatunk csaták közben, feliratozva olvashatjuk a párbeszédeket, gyorsbillentyűket használhatunk, megszüntetik az esetenként fellépő szaggatást és kijavítják a hibás karaktermozdulatokat. A számtalan javítás és bővítés üdvözítő, ellenben európai Final Fantasy XIII megjelenési dátumról továbbra sem tudunk szolgálni. Várhatóan 2010-ben juthatunk hozzá kontinensünkön, persze dönthetünk ázsiai verziója mellett, mely idén decemberben debütál Japánban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)