Hirdetés

Final Fantasy XIII - Nagy bejelentés pénteken?

|

A Square Enix jó szokásához híven bejelentette, hogy hamarosan bejelent valamit...

Hirdetés

A minap került ki a Final Fantasy XIII honlapjára egy anagramma, rajongó-hergelés céljából. A Square Enix - és úgy általában a japók - hajlamosak ilyesmikkel tesztelni a elkötelezettségünket, és most sem kellett csalódniuk. A pénteken kikerült rejtvényt igen hamar megfejtették, és most már tudjuk, hogy valamit megtudunk nemsokára...

Ferdébb szemmel rendelkező gamertársaink már idén megkaparinthatják a Final Fantasy XIII-at, ám a nyugati megjelenés még várat magára. Talán ez derül ki pénteken, ugyanis az anagramma megfejtése a következő: "Nagy Final Fantasy XIII bejelentés pénteken". Bizonyára akad néhány japánul nem tudó gamer aki várja a játékot, így nem árt pénteken körbenézni, hátha kiderül valami. Persze az is lehet, hogy az angol nyelvű demóval kapcsolatos a bejelentés, ami vagy lesz, vagy nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)