Hirdetés

Final Fantasy XIII - Új demó a nyugatiaknak

|

A Square Enix még nem döntött arról, vajon kapunk-e mi is FFXIII demót, de ha igen akkor nem azt amit már kiadtak egyszer.

Hirdetés

A Final Fantasy XIII producere nyilatkozott aminap, és két érdekes dologra is fény derült. Az egyik, hogy sajnos még nem tuti, de valószínű, hogy a nyugati megjelenés előtt érkezik nekünk is egy demó. Ez a demó pedig nem az lesz, amit már rojtosra tolt minden rajongó, hanem egy teljesen új cuccos.

Várjuk szeretettel. A másik - annyira mondjuk nem lényeges - hír, hogy a Final fantasy XIII elméletileg 3 DVD-n érkezik majd. Ez az infó sem 100 százalék, de a producer szerint most ezen vergődnek ezerrel. Az is igaz, hogy láttunk már sok lemezes RPG-t a boxon, hiszen ott a Lost Odyssey, ami négy lemezen érkezett, vagy például a Star Ocean IV: The Last Hope, ami három korongon terpeszkedett. A Final Fantasy XIII elméletben jövő tavasszal érkezik,Xbox 360-ra, és PS3-ra, először az amcsikhoz, aztán hamarosan ide, Európába is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)