Hirdetés

Fillérekért húzhatod be ezeket a taktikai akciójátékokat

|

Hatalmas vásárt tart a Steam és a 2K, aminek köszönhetően egy fagyi áráért markolhatjuk fel az XCOM-ot.

Hirdetés

Ha jól beraktároztatok Fallout játékokból, érdemes lehet egy másik sorozat felé is kacsingatnotok. A stratégiai játékok sora meglehetősen szegényes volt az elmúlt években, de a 2K és a Firaxis biztosították, hogy a műfaj szerelmesei ne unatkozhassanak.

Az XCOM játékok kiválóak lettek, most pedig új rajongókat próbálnak megnyerni maguknak nevetségesen olcsó áraikon keresztül.

Hirdetés

A jelenleg zajló XCOM vásárnak köszönhetően az első részt, az Enemy Unknownt 0,99 euróért húzhatjuk be, amennyiért már egy jobb fajta fagyit sem nyalhatunk el. Az XCOM 2 sem kerül jelenleg sokkal többe a 2,49 eurós árcímkéjével. Ha az egész szériát nézzük, akkor a teljes XCOM csomagot 17,60 euróért tehetjük el: ebben benne van 3 alapjáték és az összes, azokhoz megjelent kiegészítő.

Az XCOM akciók április 22-ig tartanak. Ráértek még válogatni az epizódok között, de ne felejtsétek el, hogy jövő héten visszaáll majd minden az eredeti árára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)