Hirdetés

Fergeteges GameStar és Xbox 360 mozirendezvény - Játssz a filmvásznon!

|

Gyere el a Corvin moziba és játssz olyan méretekben, mint eddig még soha!

Hirdetés

Az Xbox 360 és a GameStar szeretettel meghív minden játékszerető időst és fiatalt, lányt és fiút novemberben induló háromfelvonásos rendezvénysorozatára a legendás Corvin moziba, ahol 2010. november 7-én elsőként a nemrég hatalmasat robbantott FIFA 11-ben próbálhatjátok ki magatokat... a mozivásznon.

Igen, jól olvastad: mérettesd meg magad FIFA 11-ben mások ellenében a Corvin mozi szélesvásznán, hús-vér szurkoló közönséggel a hátad mögött! Hogy fokozzuk az izgalmakat, erőfeszítéseid természetesen nem maradnak jutalom nélkül. A folyamatosan zajló versenyekre bármikor benevezhetsz. Ha két kihívót győzöl le egymás után, máris tiéd a garantált nyeremény (Corvin mozijegyek, GameStar ajándékcsomag, Xbox 360 játék), ha pedig harmadjára is verhetetlennek bizonyulsz, újabb ajándékokat tehetsz zsebre. És a legjobb: a nap végén minden nevezett eséllyel indul a fődíjért! (Xbox 360- és GameStar ajándékcsomag, valamint még több Corvin mozijegy).

Érdemes kilátogatni már csak azért is, mert egy ilyen buliból bizony a komplett GameStar stáb is kiveszi majd a részét, akikkel összefuthattok majd a helyszínen, beszélgethettek az élet nagy dolgairól, akiktől szinte fillérekért tudjátok majd beszerezni a gyűjteményeitekből eddig hiányzó GameStar számokat, és akik szintén jutányos áron adnak majd neked belépőket az idei Budapest Game Showra.


Egyszerű ugye? Találkozzunk akkor 2010. november 7-én 10 és 17 óra között bármikor a pályán és a Corvin moziban (VIII. ker. Corvin köz 1.), hogy közösen játszunk és hogy telepakoljunk ajándékokkal! A részvétel ingyenes!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)