Hirdetés

Félsz az orvostól? A Nintendo megtalálta a megoldást

|

A Nintendo 20 éves. Ennyi idő alatt elég sok okos dolgot kitaláltak, de akad néhány furcsa is.

Hirdetés

A furcsa szó talán nem is elég ha szemügyre vesszük az egyik Nintendo kiegészítőt. A PediSedate névre hallgató kütyü ugyanis arra való, hogy a parás gyermekeket lenyugtassa, ha például orvoshoz kell vinni. A PediSedate csatlakoztatható Nintedno Gameboy-hoz, vagy hordozható CD lejátszóhoz.

Az futurisztikus kinézettel bíró készüléket a fejre, majd a maszkot az orrunkra helyezve azonnal monitorozni kezdi testünket. Méri a pulzus-, és légzésszámot. Amennyiben úgy itéli meg, hogy a páciens nyugtalan, azonnal nitrogén oxidot, vagy altató gázt juttat a szervezetébe. Az esetleg eszükbe jutott a tervezés során, hogy egy jobbfajta akciójátéktól is "izgatott" lehet valaki? Eme nagyszerű ketyere segítségével parádé lesz az eddig kínszenvedésnek számító fogászati kezelés, vagy bárminemű orvosi vizsgálat. A gyermekek édesdeden leszedálva nyomulhatnak például az új Ghostbusters játékkal, miközben a doki zavartalanul vizsgálgatja őket. A PediSedate naponta többször is használható, csak a gázt tartalmazó kapszulát kell néha kicserélni. A használatával azonban óvatosan kell bánni, mert ha túl sokszor lenne beteg a csemete, egy idő után zombit varázsolhatunk belőle, de sebaj, akkor max elmehet statisztának a Dead Rising 2-be. Igazából, én nem jutok szóhoz, de kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok erről a csodás Nintendo találmányról.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)