Hirdetés

Feljavítva kapunk meg egyes Bethesda játékokat az Xbox Game Passben

|

20 Bethesda játékkal bővült a mai napon az Xbox Game Pass, ezek egy része pedig hamarosan komoly ráncfelvarráson esik át.

Hirdetés

Az illetékes amerikai hatóságok már korábban is áldásukat adták arra, hogy a Microsoft felvásárolhatja a Bethesda anyacégét, vagyis a ZeniMax Mediát, nemrég pedig az Európai Bizottság engedélyét is megkapta az akvizíció, így gyakorlatilag nincs már semmiféle akadálya annak, hogy fixnek tekintsük a megállapodást. Így érzi ezt a Microsoft is, tegnap ugyanis egy kerekasztalbeszélgetésen meséltek az Xbox és a Bethesda házasságáról. 

Itt derült ki az is, hogy ma 20 Bethesda játék kerül be az Xbox Game Pass kínálatába. Ezek egy része még a korábbi konzolgeneráció gyermeke, a visszafelé kompatibilitásnak hála azonban az ilyen játékok is simán futnak Xbox One vagy Xbox Series X/S konzolokon. Hamarosan pedig kapnak egy jelentős gatyábarázást is.

Hirdetés

Konkrétumokba egyelőre nem bocsátkoztak az Xbox fejesei, de Aaron Greenbergg, az  Xbox Games marketinges vezetője elmondta, hogy idén nyáron komoly teljesítménybéli javítást kapnak a Game Passbe bekerült régi Bethesda címek. Erre minden bizonnyal azon a nagy nyári xboxos eseményen számíthatunk, amit kvázi az E3 kiváltására rendeznek majd. Itt valószínűleg újabb Game Pass címeket is bejelentenek, és újabb részletekkel is ellátnak minket azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a jövőben a Bethesda háza táján. 

Ha tegnap esetleg lemaradtatok volna az említett kerekasztalbeszélgetésről, akkor alább pótolhatjátok az egész adást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)