Hirdetés

Felejtsd el a Stray-t: itt a játék, amiben egy fegyvert cipelő mókussal kell menni!

|

A Squirrel with a Gun címe sokat elárul arról, milyen élményre számíthatunk, készítője pedig igyekszik mindent kihozni belőle.

Hirdetés

A Stray hatására eljöhet az állatközpontú játékok kora, amit egyáltalán nem bánunk, az emberi vagy emberszerű karakterek után jó végre valami mást látni. Nem tudjuk, ennek hatására született-e meg  Squirrel with a Gun, vagy ettől független volt az ötlet, de akárhogy is, nagyon tudjuk értékelni. 

A PC-n, Steamen megjelenő játék főszereplője egy mókus, aki válogatott fegyverekkel szaladgál, azonban ezek nem az ő apró mancsaihoz vannak igazítva, hanem emberi kézhez.

Hirdetés

Stukkerei segítségével kirabolja a szomszédságot vagy segít némi jutalomért cserébe, fejtörőket old meg, ügynököket gyűr le, és kihasználhatja, hogy a teste apró, a fegyverek visszarúgása meg nagy, így jutva fel magas helyekre.

A fejlesztés még eltart egy darabig, a Steamen a megjelenés dátumánál az szerepel, hogy "Jó kérdés!", de amit az alábbi trailer mutat belőle, az már önmagában biztató. A minimum rendszerkövetelménynél az RTX 2060 viszont egy kicsit karcos, de mivel a processzorhoz a fejlesztő annyit írt, hogy "2.6 GHz", várunk még egy kicsit ennek frissítésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)