Hirdetés

Fejlemények a Prey készítőinél

|

A napokban számoltunk be arról, hogy a Human Head Studios székhelyén tűz keletkezett, ami komoly gondokat okozott a fejlesztő csapatnak.

Hirdetés

A jelenleg a Prey 2 munkálatain dolgozó Human Head Studios fejlesztői ma a honlapjukon nyilatkoztak a történtekről. Először is megnyugtattak mindenkit, hogy senkinek sem esett baja és adatvesztés sem történt. Az épület másik részében keletkezett a tűz, de a tűzoltók sikeresen megállították a terjedését. Az eset során több berendezést is elvesztettek, főleg a sok víz és a füst miatt, ám a fejlesztők elmondása szerint hamarosan új helyre költöznek és folytatják a munkát. Remélhetőleg csak pár hetes csúszást eredményez ez az eset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)