Hirdetés

Farming Simulator 17 megjelenés - ekkor indulhat a szántás

|

A Giants Software és a Focus Home Interactive bejelentette, hogy napra pontosan mikor mutatkozik be a Farming Simulator 17, ami a konzolokat is meghódítja.

Hirdetés

Az évek során sikerült egy biztos rajongói táborra szert tennie a Faming Simulator szériának. Hazánkban is nagy népszerűségnek örvend és időközönként felbukkan az eladási toplistákon is. A kialakult közösség biztos vevőkört jelent, akik évről-évre megveszik a Giants Software által fejlesztett mezőgazdász szimulátor legújabb fejezetét és akik már nagyon várják, hogy megismerjék az E3 2016-on bejelentett Farming Simulator 17 újdonságait. 

A franchise legújabb fejezete, a Farming Simulator 17 a hivatalos közlemény szerint október 25-én jelenik meg, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyszerre, utóbbi kettőre a széria történelmében először. Az új részben több mint száz mezőgazdasági járművet és gépet irányíthatunk a legnagyobb gyártóktól, de az új térképen, márkákon és tenyészthető állatokon kívül számos olyan vadonatúj funkció is van, amikre csak a következő hónapokban rántják le a leplet a Giants Software munkatársai. 

Azok a szerencsés rajongók, akik kilátogatnak augusztus 17. és 21. között a gamescomra, hónapokkal a premier előtt próbálhatják ki a szimulátor játékmenetét és annak újdonságait, fejlesztéseit. Ti várjátok már a Farming Simulator 17 megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)