Hirdetés

Far Cry: The Movie trailer

|

Dr. Uwe Boll, filmrendező és veretlen boxbajnok a Crytek első játékát vitte vászonra. Kukkantsatok bele!

Hirdetés

A Far Cry egyesek szerint inkább volt techdemo, mint játék, ám lényegesen szélesebb tábort tudhatnak magukénak azok, akik örömüket lelték Jack Carver kalandjában.
A Til Schweiger (Manta, Manta; Tomb Raider: Cradle of Life; King Arthur) főszereplésével készült alkotásban feltűnik még a Fűrész 2-ből, vagy a Need for Speed: Carbon-ból ismerős Emanuelle Vaugier, a szinte minden filmben felbukkanó Udo Kier, a magáról mostanában keveset hallató Michael Paré, s az izomkolosszus Ralf Moeller is.
A forgatás Kanadában zajlott, ezért "kissé" elüt a film környezete a játék trópusi tájaitól, ám egy-egy jelenet ennek ellenére ismerősnek tűnhet.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)