Hirdetés

Far Cry 5 - a vadnyugatra megyünk, még idén?

|

Vad pletykák kezdtek el keringeni a neten, amiknek nem könnyű hinni, de mégsem tűnnek alaptalannak.

Hirdetés

Nem biztos, hogy okos húzás lenne a Red Dead Redemption 2 mellé még egy vadnyugati játékot kiadni - a téma iránt érdeklődők valószínűleg már a bejelentéskor félretették a pénzt a Rockstar játékára. A Ubisoft lehet, hogy mégis megpróbálja.

A csapat négy játékot ad ki az aktuális pénzügyi évben, melyek közül kettőről tudjuk biztosra, mi lesz: az egyik a South Park: The Fractured but Whole, a másik pedig az Assassin's Creed: Origins (amit korábban Empire-ként emlegettek, de még ez a név is változhat). Úgy hallottuk, a másik kettő közül az egyik egy vadonatúj IP, a másik pedig egy folytatás, és ha végigpörgetjük fejben, melyik sorozat folytatásának van itt az ideje, a Splinter Cell mellett a Far Cry ugrik be azonnal. A Primal egy jópofa spin-off volt, de azért nem mérhető a széria számozott részeihez.

A Great Falls Tribune nevű lap írta meg, hogy a montanai prérin egy stáb egy szeptemberben megjelenő, jól ismert franchise-hoz tartozó játék élőszereplős videóját forgatja. A találgatások szerint a játék egy spagetti western lehet, mely a 19. századi Amerikában játszódik. Nyilván mindenki a Red Dead Redemption 2-re gondolt, viszont a producer, Jeff Guillot többször dolgozott már a Ubisofttal - ő felel bizonyos Driver, Red Steel 2 és Rabbids játékok reklámjaiért. Egy 2015-ben közzétett kérdőívben a western is szerepelt, mint potenciális jelölt egy későbbi Far Cry játékhoz.

Legkésőbb az E3-on megtörténik a bejelentés, vagy hoppon maradunk, bármi lehet. Szerintetek tényleg meglépi ezt a kiadó, és felveszi a kesztyűt az RDR2-vel? Milyennek képzeltek el egy western Far Cry játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)